Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i wartościowy odżywczo posiłek. Polecam.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Łososia usmażyć na oleju. Najpierw skropić go sokiem z cytryny i posypać suszonym koperkiem. Po usmażeniu pokroić go na kawałki. Jajko ugotować na twardo. Płaskie naczynie wyłożyć sałatą. Na niej układać pomidory pokrojone w ósemki, cząstki obranego awokado, papryki i czerwonej cebuli, kawałki jajka i łososia. Posypać przepuszczonym przez praskę czosnkiem. Wymieszać dokładnie składniki sosu. Polać całość. I już gotowe.