Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
składniki na 2 porcje
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Składniki
Pieczone buraczki (małe buraczki piec w piekarniku nagrzanym do 200 st C przez ok 1godz) obrać i pokroić w kostkę.
Rukolę opłukać, osuszyć i włożyć do salaterki, dodać buraczki, obrane i pokrojone w kostkę awokado oraz pokrojony w kostkę ser feta.
Skropić wszystko sokiem z cytryny, posypać pestkami dyni, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać składniki winegretu, polać po sałatce, wymieszać przed podaniem.