Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
składniki na 2 porcje
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 398
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 398
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Pieczone buraczki (małe buraczki piec w piekarniku nagrzanym do 200 st C przez ok 1godz) obrać i pokroić w kostkę.
Rukolę opłukać, osuszyć i włożyć do salaterki, dodać buraczki, obrane i pokrojone w kostkę awokado oraz pokrojony w kostkę ser feta.
Skropić wszystko sokiem z cytryny, posypać pestkami dyni, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać składniki winegretu, polać po sałatce, wymieszać przed podaniem.