Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatne i chrupiące.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
Do salaterki włożyć umytą i osuszoną porcję sałaty. Dodać oczyszczone, umyte i pokrojone na mniejsze części szparagi. Dodać kulki mozzarelli, małe pomidorki i jajko ugotowane na twardo, pokrojone na ćwiartki. Dodać posiekany koperek. Przed podaniem polać mieszanką octu jabłkowego, z olejem lnianym, miodem, z pieprzem młotkowanym z kolendrą i sólą do smaku. Lekko pomieszać. Zajadać. Smacznego.