Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5473
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154746
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5473
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154746
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1022
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 440
Składniki
Bób gotujemy i obieramy ze skórki.
Boczek, cebulę i czosnek kroimy w drobniutką kostkę i smażymy na oliwie, aż się zarumienią.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy, podajemy na ciepło z kromką chleba, lub grzankami.