Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka z bobem, jajkiem i tuńczykiem w sosie musztardowo miodowym.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 704
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22730
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45297
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 704
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22730
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15094
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45297
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Liście sałaty rwiemy na kawałki. Ogórka, paprykę, pomidory i oliwki kroimy. Warzywa mieszamy z bobem i rozdrobnionym tuńczykiem. Łączymy składniki sosu. Sałatkę mieszamy z sosem, w razie potrzeby doprawiamy pieprzem do smaku. Przed podaniem na sałatce układamy ćwiartki jajek i dekorujemy musztardą francuską.