Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka z bobem, jajkiem i tuńczykiem w sosie musztardowo miodowym.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 202
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 604
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 315
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 202
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 604
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 315
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Liście sałaty rwiemy na kawałki. Ogórka, paprykę, pomidory i oliwki kroimy. Warzywa mieszamy z bobem i rozdrobnionym tuńczykiem. Łączymy składniki sosu. Sałatkę mieszamy z sosem, w razie potrzeby doprawiamy pieprzem do smaku. Przed podaniem na sałatce układamy ćwiartki jajek i dekorujemy musztardą francuską.