Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka z bobem, jajkiem i tuńczykiem w sosie musztardowo miodowym.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Liście sałaty rwiemy na kawałki. Ogórka, paprykę, pomidory i oliwki kroimy. Warzywa mieszamy z bobem i rozdrobnionym tuńczykiem. Łączymy składniki sosu. Sałatkę mieszamy z sosem, w razie potrzeby doprawiamy pieprzem do smaku. Przed podaniem na sałatce układamy ćwiartki jajek i dekorujemy musztardą francuską.