Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 199
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1315
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 537
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 199
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1315
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 537
Składniki
Bób ugotować,odcedzić,przestudzić,obrać.Pomidor pokroić w grubą kostkę,rzodkiewki w pół plasterki,pietruszkę drobno posiekać,cebulę pokroić w drobną kostkę.Kukurydzę pokroić w plasterki .Wszystko razem połączyć
Przygotować sos:czosnek dobrze rozetrzeć z solą ,połączyć z oliwą,musztardą i przyprawami,połączyć z sałatką,odstawić do lodówki ,aby chwilę się przegryzła(można również użyć gotowego sosu)