Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29287
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2217
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29287
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2217
Składniki
Bób ugotować,odcedzić,przestudzić,obrać.Pomidor pokroić w grubą kostkę,rzodkiewki w pół plasterki,pietruszkę drobno posiekać,cebulę pokroić w drobną kostkę.Kukurydzę pokroić w plasterki .Wszystko razem połączyć
Przygotować sos:czosnek dobrze rozetrzeć z solą ,połączyć z oliwą,musztardą i przyprawami,połączyć z sałatką,odstawić do lodówki ,aby chwilę się przegryzła(można również użyć gotowego sosu)