Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób, słona feta i cytrynowy dressing....
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1282
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 745
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1395
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1282
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 745
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1395
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić. Dodać posiekany koperek, wymieszać.
Oliwę wymieszać z sokiem i skórką z cytryny, dodać szczyptę soli i pieprzu.
Ugotowany bób wyłożyć na talerze, posypać pokruszoną fetą, polać sosem.