Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody bób, słona feta i cytrynowy dressing....
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić. Dodać posiekany koperek, wymieszać.
Oliwę wymieszać z sokiem i skórką z cytryny, dodać szczyptę soli i pieprzu.
Ugotowany bób wyłożyć na talerze, posypać pokruszoną fetą, polać sosem.