Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka z dodatkiem chrupiących chipsów. Wszystko wystarczy delikatnie skropić sosem winegret.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2867
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2867
Składniki
Rzodkiewki nacinamy nożem i moczymy w zimnej wodzie nawet kilka godzin. Szalotkę kroimy wzdłuż w cienkie paski, wkładamy do zimnej wody aby jeszcze bardziej z delikatniała. Sos. Sól i pieprz ucieramy z sokiem z cytryny, dodajemy oliwę. Opłukane i osuszone sałaty wykładamy na talerz, posypujemy kawałkami cebuli, rozkładamy rzodkiewki i kawałki przesmażonego boczku. Całość skrapiamy sosem.