Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka z dodatkiem chrupiących chipsów. Wszystko wystarczy delikatnie skropić sosem winegret.
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1087
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4887
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 395
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 860
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10928
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1087
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4887
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 395
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 860
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10928
Składniki
Rzodkiewki nacinamy nożem i moczymy w zimnej wodzie nawet kilka godzin. Szalotkę kroimy wzdłuż w cienkie paski, wkładamy do zimnej wody aby jeszcze bardziej z delikatniała. Sos. Sól i pieprz ucieramy z sokiem z cytryny, dodajemy oliwę. Opłukane i osuszone sałaty wykładamy na talerz, posypujemy kawałkami cebuli, rozkładamy rzodkiewki i kawałki przesmażonego boczku. Całość skrapiamy sosem.