Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonała jako przekąska lub jako dodatek do mięsa, np z grilowanego
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 35
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 117
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 259
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 35
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 117
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 259
Składniki
1. brokuła podzielić na części, ugotować w osolonej wodzie (należy uważać, żeby się nie rozgotował, wystudzić, 2. fasolę odcedzić na sitku, ser pokroić w kostkę, 3. z majonezu, jogurtu i czosnku zrobić sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem, 4. w salaterce można ułożyć warstwę brokuła, posypać go fasolą, polać sosem , na wierzch ułożyć ser lub tak jak ja wymieszać wszystkie składniki i wtedy smaki lepiej się przenikną smacznego