Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i pożywna sałatka, do tego super sos, który można wykorzystać do innych sałatek.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3428
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 41
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2691
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 118
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 89
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3428
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 41
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2691
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 118
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 89
Składniki
Do naczynia wlać jogurt naturalny, dodać majonez, wymieszać. Następnie dodać ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę i doprawić do smaku. Brokuł opłukać, podzielić na różyczki i ugotować w lekko osolonej wodzie, po ugotowaniu wystudzić. Kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy. Ser feta pokroić w kostkę. Na suchej patelni uprażyć pestki słonecznika. Połowę brokułu przełożyć do salaterki, dodać połowę sera feta oraz kukurydzy i fasoli, polać połową sosu. Następnie dołożyć resztę brokułu, sera, kukurydzy i fasoli. Polać sosem, posypać pestkami słonecznika.