Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna szybka sałatka
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 724
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Brokuł ugotowałem we wrzątku ( 4 minuty ). Jajka ugotowałem na twardo i pokroiłem w ćwiartki , pomidora po sparzeniu obrałem ze skórki i również podzieliłem na ćwiartki. Ser feta po odsączeniu z zalewy pokroiłem w kostkę. Sos : czosnek przecisnąłem przez praskę , wymieszałem z majonezem i jogurtem , doprawiłem solą i pieprzem. W półmisku ułożyłem brokuł , pomidory , jajka , ser . Całość polałem sosem i posypałem drobno skrojonym szczypiorkiem.