Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i orzeźwiająca sałatka będzie idealnym dodatkiem do obiadu. Wspaniale smakuje też jako osobne danie. Nada się na śniadanie, kolację lub do zabrania do pracy na lekki lunch.
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 230
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 196
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 230
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 196
Składniki
Warzywa umyć. Zagotować wodę na brokuła z dodatkiem soli oraz cukru. Brokuła gotować przez ok 10 minut. Odcedzić, ostudzić.
Pieczarki obrać, pokroić w półplasterki. Skropić sokiem z cytryny, wymieszać. Rzodkiewki pokroić w plasterki. Ogórka obrać, pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać podzielonego na różyczki brokuła. Wymieszać.
Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem. Sos połączyć z sałatką. Smacznego! :)