Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i orzeźwiająca sałatka będzie idealnym dodatkiem do obiadu. Wspaniale smakuje też jako osobne danie. Nada się na śniadanie, kolację lub do zabrania do pracy na lekki lunch.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12285
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41915
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5030
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45859
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12285
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41915
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5030
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45859
Składniki
Warzywa umyć. Zagotować wodę na brokuła z dodatkiem soli oraz cukru. Brokuła gotować przez ok 10 minut. Odcedzić, ostudzić.
Pieczarki obrać, pokroić w półplasterki. Skropić sokiem z cytryny, wymieszać. Rzodkiewki pokroić w plasterki. Ogórka obrać, pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać podzielonego na różyczki brokuła. Wymieszać.
Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem. Sos połączyć z sałatką. Smacznego! :)