Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i orzeźwiająca sałatka będzie idealnym dodatkiem do obiadu. Wspaniale smakuje też jako osobne danie. Nada się na śniadanie, kolację lub do zabrania do pracy na lekki lunch.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1064
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 866
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 496
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1064
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 866
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 496
Składniki
Warzywa umyć. Zagotować wodę na brokuła z dodatkiem soli oraz cukru. Brokuła gotować przez ok 10 minut. Odcedzić, ostudzić.
Pieczarki obrać, pokroić w półplasterki. Skropić sokiem z cytryny, wymieszać. Rzodkiewki pokroić w plasterki. Ogórka obrać, pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać podzielonego na różyczki brokuła. Wymieszać.
Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem. Sos połączyć z sałatką. Smacznego! :)