Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Danie kolacyjne albo jako dodatek do obiadu.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Brokuła oczyścić, podzielić na róże i wrzucić na gotującą się , posoloną i zakwaszoną wodę. Gotować krótko. Tylko do momentu gdy zeszkli się łodyżka. Przełożyć do miski z bardzo zimną wodą. Odcedzić.
Koperek, szczypiorek i czosnek posiekać. Przełożyć do miski, dodać olej, sól i pieprz. Wymieszać. Dodać mix pestek.
Brokuł przełożyć do miski z sosem. Delikatnie wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę fetę. Delikatnie wymieszać. I jeszcze posypać mixem pestek. Smacznego!!!