Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Danie kolacyjne albo jako dodatek do obiadu.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1899
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 37
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 786
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 926
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 235
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1899
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 37
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 786
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 926
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 235
Składniki
Brokuła oczyścić, podzielić na róże i wrzucić na gotującą się , posoloną i zakwaszoną wodę. Gotować krótko. Tylko do momentu gdy zeszkli się łodyżka. Przełożyć do miski z bardzo zimną wodą. Odcedzić.
Koperek, szczypiorek i czosnek posiekać. Przełożyć do miski, dodać olej, sól i pieprz. Wymieszać. Dodać mix pestek.
Brokuł przełożyć do miski z sosem. Delikatnie wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę fetę. Delikatnie wymieszać. I jeszcze posypać mixem pestek. Smacznego!!!