Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Danie kolacyjne albo jako dodatek do obiadu.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1889
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14692
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19729
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1889
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14692
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19729
Składniki
Brokuła oczyścić, podzielić na róże i wrzucić na gotującą się , posoloną i zakwaszoną wodę. Gotować krótko. Tylko do momentu gdy zeszkli się łodyżka. Przełożyć do miski z bardzo zimną wodą. Odcedzić.
Koperek, szczypiorek i czosnek posiekać. Przełożyć do miski, dodać olej, sól i pieprz. Wymieszać. Dodać mix pestek.
Brokuł przełożyć do miski z sosem. Delikatnie wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę fetę. Delikatnie wymieszać. I jeszcze posypać mixem pestek. Smacznego!!!