Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Danie kolacyjne albo jako dodatek do obiadu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 257
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 228
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1335
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 257
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 228
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1335
Składniki
Brokuła oczyścić, podzielić na róże i wrzucić na gotującą się , posoloną i zakwaszoną wodę. Gotować krótko. Tylko do momentu gdy zeszkli się łodyżka. Przełożyć do miski z bardzo zimną wodą. Odcedzić.
Koperek, szczypiorek i czosnek posiekać. Przełożyć do miski, dodać olej, sól i pieprz. Wymieszać. Dodać mix pestek.
Brokuł przełożyć do miski z sosem. Delikatnie wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę fetę. Delikatnie wymieszać. I jeszcze posypać mixem pestek. Smacznego!!!