Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Danie kolacyjne albo jako dodatek do obiadu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8699
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8699
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Składniki
Brokuła oczyścić, podzielić na róże i wrzucić na gotującą się , posoloną i zakwaszoną wodę. Gotować krótko. Tylko do momentu gdy zeszkli się łodyżka. Przełożyć do miski z bardzo zimną wodą. Odcedzić.
Koperek, szczypiorek i czosnek posiekać. Przełożyć do miski, dodać olej, sól i pieprz. Wymieszać. Dodać mix pestek.
Brokuł przełożyć do miski z sosem. Delikatnie wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę fetę. Delikatnie wymieszać. I jeszcze posypać mixem pestek. Smacznego!!!