Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka, której przygotowanie nie zajmuje wiele czasu. Szybko się robi, jeszcze szybciej znika z talerza!
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 145
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 493
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 606
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 900
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 145
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 493
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 606
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 900
Składniki
Rukolę umyj pod bieżącą wodą. Odcedź z nadmiaru wody na sitku. Buraki pokrój w cienkie paseczki (można też zetrzeć na tarce na grubych oczkach). Fetę pokrój w kostkę. Suszone śliwki pokrój w cienkie paseczki. W misce układaj warstwami rukolę, buraki, fetę, słonecznik. Całość skrop oliwą z oliwek wymieszaną z sokiem z cytryny.