Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pożywna i smaczna. Co można chcieć więcej? Serdecznie polecam!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Ciecierzycę namoczyć na noc. Wystarczy 3/4 szklanki, gdyż w czasie moczenia i gotowania pęcznieje. Następnego dnia ugotować. Wystudzić. W naczyniu umieścić sałatę. Dodać (umyte i pokrojone) paprykę i pomidorki. Dodać odsączoną ciecierzycę, pokruszony serek i pokrojone jajka. Całość wymieszać i polać sosem winegret. Gotowe.