Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Idealne połączenie smaków :) Pożywna, wegeteriańska sałatka idealna na przekąskę, kolację czy posiłek do pracy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciecierzycę odsączyć z zalewy, przepłukać i pozostawić do odcieknięcia. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Cebulę posiekać drobno. Z pomidora usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, dodać ser feta. Składniki polać oliwą i doprawić solą i pieprzem.