Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i pożywna.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326981
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17209
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326981
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17209
Składniki
Fasolkę namoczyć na noc i następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać i drobno pokroić. Pokroić w kostkę również ogórki, obrane avocado i umytą paprykę. Czosnek przepuścić przez praskę. Obraną marchewkę i obrany batat ugotować. Po wystudzeniu marchewkę pokroić w kostkę. Sałatkę doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Przygotować sos. Batat zmiksować w blenderze z jogurtem, musztardą, solą i pierzem. Sosem polać sałatkę i jeszcze raz wymieszać.