Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i pożywna.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9379
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 507
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9379
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 226
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 507
Składniki
Fasolkę namoczyć na noc i następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać i drobno pokroić. Pokroić w kostkę również ogórki, obrane avocado i umytą paprykę. Czosnek przepuścić przez praskę. Obraną marchewkę i obrany batat ugotować. Po wystudzeniu marchewkę pokroić w kostkę. Sałatkę doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Przygotować sos. Batat zmiksować w blenderze z jogurtem, musztardą, solą i pierzem. Sosem polać sałatkę i jeszcze raz wymieszać.