Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i pożywna.
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 345
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2706
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1160
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 366
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 345
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2706
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1160
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 366
Składniki
Fasolkę namoczyć na noc i następnego dnia ugotować w nowej wodzie. Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać i drobno pokroić. Pokroić w kostkę również ogórki, obrane avocado i umytą paprykę. Czosnek przepuścić przez praskę. Obraną marchewkę i obrany batat ugotować. Po wystudzeniu marchewkę pokroić w kostkę. Sałatkę doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Przygotować sos. Batat zmiksować w blenderze z jogurtem, musztardą, solą i pierzem. Sosem polać sałatkę i jeszcze raz wymieszać.