Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z kilku wersji sałatki warzywnej z dodatkiem sera. Tym razem z uwędzonym domowym serem podpuszczkowym w otoczce z czubrycy czerwonej.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15178
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4211
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15178
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4211
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
1. Pomidory sparzam i obieram ze skórek. 2. Sałatę myję i kroję w kawałki. 3. Korniszony kroję w plasterki. 4. Ser kroję w kostki 1x1 cm. 5. Wszystko łącze i mieszam. Smacznego.