Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie słonej fety, słodkich fig i buraczków z kwaśnym sosem pomarańczowym i chrupkością orzechów pistacjowych
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 727
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22752
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15128
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4848
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45405
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 727
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22752
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15128
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4848
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45405
Składniki
Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać, schłodzić w lodówce.
Liście sałaty ułożyć na talerzu. Buraczki i figi pokroić na kawałki, ułożyć na sałacie. Ser feta rozdrobnić dłońmi lub pokroić w kostkę, dodać do sałatki. Przed podaniem sałatkę polać schłodzonym sosem pomarańczowym i posypać siekanymi pistacjami.