Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie słonej fety, słodkich fig i buraczków z kwaśnym sosem pomarańczowym i chrupkością orzechów pistacjowych
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 243
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 605
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2436
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 243
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 605
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2436
Składniki
Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać, schłodzić w lodówce.
Liście sałaty ułożyć na talerzu. Buraczki i figi pokroić na kawałki, ułożyć na sałacie. Ser feta rozdrobnić dłońmi lub pokroić w kostkę, dodać do sałatki. Przed podaniem sałatkę polać schłodzonym sosem pomarańczowym i posypać siekanymi pistacjami.