Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z grillowanych warzyw, można zrobić ją z "pozostałości z grilla"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 765
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1810
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 284
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 765
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1810
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 284
Składniki
Cukinię i cebulę pokroić w plastry, paprykę na mniejsze kawałki. Posmarować oliwą z oliwek i oprószyć do smaku tymiankiem. Grillować.
Białą kiełbaską również upiec. Grillowane warzywa dodać do rukoli. Kiełbaskę pokroić w plasterki i dodać do sałatki.
Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, wlać do sałatki i wymieszać.