Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z grillowanych warzyw, można zrobić ją z "pozostałości z grilla"
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12897
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12897
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4645
Składniki
Cukinię i cebulę pokroić w plastry, paprykę na mniejsze kawałki. Posmarować oliwą z oliwek i oprószyć do smaku tymiankiem. Grillować.
Białą kiełbaską również upiec. Grillowane warzywa dodać do rukoli. Kiełbaskę pokroić w plasterki i dodać do sałatki.
Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, wlać do sałatki i wymieszać.