Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie słodkich i słonych smaków zawsze zachwyca. Oto sałatka z gruszką i gorgonzolą, której smak podkręca jeszcze owoc granatu.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 18311
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9499
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2073
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4075
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 678
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 341
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 18311
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9499
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2073
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4075
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 678
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 341
Składniki
Sałatę rzymską opłucz pod bieżącą wodą, porwij w ręku i przełóż do miski. Owoce granatu dokładnie wyłuskaj. Cebulę posiekaj drobno. Przełóż do miski i dodaj ser gorgonzola pokruszony w ręku. Orzechy włoskie pokrój i dodaj do pozostałych składników. Wymieszaj całość. Na koniec pokrój gruszki w cienkie plasterki, najlepiej aby były obrane. Ułóż na wierzchu miski.
Wymieszaj dokładnie musztardę, miód, sok z cytryny i oliwę. Zalej sosem sałatkę tuż przed podaniem.