Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie słodko- ostre.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1176
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 141
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 458
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 70
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1176
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 141
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 458
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 70
Składniki
Indyka pokroić w małą kostkę, lekko pokropić oliwą ( może być smakowa) posypać papryką słodką i ostrą -> odstawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron. Indyka usmażyć, dodać do makaronu. Z majonezu jogurtu i czosnku zrobić sos, dodać pietruszkę lub koperek. Wszystko razem wymieszać dodać żurawinę, schłodzić w lodówce kilka godzin( wg. mnie lepsza jest na drugi dzień). PS. Nie podałam ilości indyka ani makaronu bo to kwestia indywidualna. Smacznego :)