Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie słodko- ostre.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 48
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1790
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 48
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1790
Składniki
Indyka pokroić w małą kostkę, lekko pokropić oliwą ( może być smakowa) posypać papryką słodką i ostrą -> odstawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron. Indyka usmażyć, dodać do makaronu. Z majonezu jogurtu i czosnku zrobić sos, dodać pietruszkę lub koperek. Wszystko razem wymieszać dodać żurawinę, schłodzić w lodówce kilka godzin( wg. mnie lepsza jest na drugi dzień). PS. Nie podałam ilości indyka ani makaronu bo to kwestia indywidualna. Smacznego :)