Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kilku prostych składników, czyli gotowane jajka, podsmażone pieczarki, szczypiorek i łyżka majonezu. Bez udziwnień, szybko i pysznie. U nas sprawdza się na sobotnio- niedzielne śniadanka:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w drobną kosteczkę. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, podsmażyć na masełku do zarumienienia. Wystudzić, drobno pokroić. Szczypiorek posiekać.
Wszystkie składniki połączyć z łyżką majonezu, dodać sól i pieprz do smaku. Schłodzić kilka chwil w lodówce. Podawać na grzance, bagietce lub wyjadać prosto z miseczki :)