Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14385
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19489
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1793
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14385
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19489
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13151
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Na roszponce jajko przekrojone na cztery części, zwiniętego w zgrabne porcje łososia, pokrojonego w ćwierćplasterki ogórka, pokrojone w półplasterki rzodkiewki i połówki małych pomidorków. Całość posypać szczypiorem i pestkami słonecznika. Jajka oprószyć pieprzem świeżo mielonym i solą. Olej lniany pomieszać z sokiem z cytryny i szczyplą soli. Polać sałatkę przed podaniem. Smaczego