Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 44
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 92
Faszerowana cukinia to jedno z pyszniejszych dań, które przygotowuję latem. W...
Odsłon: 233
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 1365
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 44
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 92
Faszerowana cukinia to jedno z pyszniejszych dań, które przygotowuję latem. W...
Odsłon: 233
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 1365
Składniki
Porcja dla dwóch osób. Jajka gotujemy na twardo, roszponkę płuczemy i osuszamy. Plastry sera kroimy w jedno centymetrowe paski. Na sos mieszamy majonez z musztardą, lekko doprawiamy solą i pieprzem. Na przygotowanych talerzach rozsmarowujemy pasek z sosu i rozkładamy roszponkę. Następnie nakładamy ćwiartki jajek, paski sera i pokrojone ząbki czosnku. Na jajka wykładamy resztę sosu, całość posypujemy czarnuszką.