Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato obfituje w świeże warzywa , więc należy wykorzystać je do sałatek.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 239
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 471
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 239
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 471
Składniki
Kalafior umyć , rozebrać na różyczki, ugotować w osolonej wodzie, umieścić w salaterce. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać do kalafiora. Pomidora, paprykę umyć , pokroić w kostkę , dodać.
Żurawinę opłukać, dodać. Cieciorkę osączyć z zalewy , dodać. Orzechy dodać. Doprawić solą i pieprzem , wymieszać.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w ćwiartki. Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek. Podając porcję sałatki uzupełnić ćwiartkami jajek, polać oliwą z przyprawą.