Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato obfituje w świeże warzywa , więc należy wykorzystać je do sałatek.
Deska do krojenia, salaterka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 601
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 601
Składniki
Kalafior umyć , rozebrać na różyczki, ugotować w osolonej wodzie, umieścić w salaterce. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać do kalafiora. Pomidora, paprykę umyć , pokroić w kostkę , dodać.
Żurawinę opłukać, dodać. Cieciorkę osączyć z zalewy , dodać. Orzechy dodać. Doprawić solą i pieprzem , wymieszać.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w ćwiartki. Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek. Podając porcję sałatki uzupełnić ćwiartkami jajek, polać oliwą z przyprawą.