Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Różnorodna sałatka, słonecznik nadaje jej ciekawego smaku!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113132
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 528
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 880
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 641
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113132
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 528
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 880
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 641
Składniki
Kapustę pekińską kroimy bardzo drobno. Kukurydzę i seler odcedzamy z zalewy. Słonecznik prażymy na suchej patelni ciągle mieszając. Ogórki i obrane jabłko i cebulkę kroimy w kosteczkę. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem. Dodajemy przyprawy, śmietanę i musztardę. Mieszamy. Podajemy z wędliną.