Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Różnorodna sałatka, słonecznik nadaje jej ciekawego smaku!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2113
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6231
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 809
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2113
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6231
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 809
Składniki
Kapustę pekińską kroimy bardzo drobno. Kukurydzę i seler odcedzamy z zalewy. Słonecznik prażymy na suchej patelni ciągle mieszając. Ogórki i obrane jabłko i cebulkę kroimy w kosteczkę. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem. Dodajemy przyprawy, śmietanę i musztardę. Mieszamy. Podajemy z wędliną.