Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieszablonowe połączenie kapusty pekińskiej z owocami, które polecam na lunch, kolację lub jako dodatek do głównego dania.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 748
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5432
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9251
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 138
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 98
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 748
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5432
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9251
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 138
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 98
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić w paski.
Pomarańczę obrać i podzielić na cząstki.
Banana obrać i pokroić na plastry.
Kapustę, pomarańczę i banana przełożyć do salaterki.
Sok z cytryny i olej smakowy wymieszać i tak przygotowanym sosem polać sałatkę. Ja użyłam oleju z suszonych pomidorów.