Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieszablonowe połączenie kapusty pekińskiej z owocami, które polecam na lunch, kolację lub jako dodatek do głównego dania.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 275
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 275
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić w paski.
Pomarańczę obrać i podzielić na cząstki.
Banana obrać i pokroić na plastry.
Kapustę, pomarańczę i banana przełożyć do salaterki.
Sok z cytryny i olej smakowy wymieszać i tak przygotowanym sosem polać sałatkę. Ja użyłam oleju z suszonych pomidorów.