Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieszablonowe połączenie kapusty pekińskiej z owocami, które polecam na lunch, kolację lub jako dodatek do głównego dania.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 180
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 80
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 180
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 80
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić w paski.
Pomarańczę obrać i podzielić na cząstki.
Banana obrać i pokroić na plastry.
Kapustę, pomarańczę i banana przełożyć do salaterki.
Sok z cytryny i olej smakowy wymieszać i tak przygotowanym sosem polać sałatkę. Ja użyłam oleju z suszonych pomidorów.