Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej i kurczaka jest pyszna, szybka do wykonania i bardzo sycąca. W dni, kiedy nie mamy czasu na ugotowanie obiadu może go zastąpić. A poza tym doskonała na kolację, jako dodatek do grilla, jako przekąska do pracy.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21569
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 321
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 434
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21569
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 321
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 434
Składniki
Kurczaka kroimy na małą kostkę, obtaczamy w ulubionej przyprawie pomieszanej z kilkoma łyżkami oleju, odstawiamy do lodówki na pół godziny. Następnie smażymy, odsączamy na ręczniku i studzimy
Kapustę pekińską drobno szatkujemy Jajka kroimy w kostkę, podobnie ogórki i paprykę Fasolę odsączamy z zalewy
Składniki solimy i dodajemy pieprzu
Wszystkie składniki mieszamy
Dodajemy 3-4 łyżki majonezu i jeszcze raz mieszamy