Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej i kurczaka jest pyszna, szybka do wykonania i bardzo sycąca. W dni, kiedy nie mamy czasu na ugotowanie obiadu może go zastąpić. A poza tym doskonała na kolację, jako dodatek do grilla, jako przekąska do pracy.
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20595
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2287
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 43
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20595
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2287
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 43
Składniki
Kurczaka kroimy na małą kostkę, obtaczamy w ulubionej przyprawie pomieszanej z kilkoma łyżkami oleju, odstawiamy do lodówki na pół godziny. Następnie smażymy, odsączamy na ręczniku i studzimy
Kapustę pekińską drobno szatkujemy Jajka kroimy w kostkę, podobnie ogórki i paprykę Fasolę odsączamy z zalewy
Składniki solimy i dodajemy pieprzu
Wszystkie składniki mieszamy
Dodajemy 3-4 łyżki majonezu i jeszcze raz mieszamy