Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna sałatka z kapusty pekińskiej i kurczaka, tym razem z dodatkiem selera konserwowego i sporej ilości papryki. Sałatka jest pyszna i sycąca. Można nią zastąpić obiad, gdy czasu brak na stanie przy garach, można ją zabrać do pracy. Doskonała na kolację.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Składniki
Kurczaka kroimy w małą kostkę, obtaczamy w ulubionej przyprawie do kurczaka i smażymy na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu odsączamy na ręczniku papierowym
Ser żółty ścieramy na dużych oczkach
Seler odsączamy na sicie
Ogórki i papryki kroimy w kosteczkę
Kapustę szatkujemy
Wszystkie składniki delikatnie solimy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy