Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na lekką, zdrową sałatkę z kaszą w roli głównej. Tylko cztery składniki i klasyczny sos na bazie oliwy. Gotowanie nigdy nie było tak proste! Więcej przepisów na zdrowe, smaczne sałatki znajdziesz na naszym kanale.
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 212
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 716
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 899
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 212
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 716
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 899
Składniki
Odcedzoną i wypłukaną fasolę polewamy oliwą, następnie doprawiamy szczyptą soli, szczyptą pieprzu i łyżeczką słodkiej papryki w proszku. Mieszamy.
Tak przygotowaną fasolę przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Koperek siekamy, ogórki kiszone kroimy w kostkę.
Do miski wlewamy 4 łyżki oliwy, następnie dodajemy miód, musztardę oraz sok z cytryny. Mieszamy.
Do przygotowanego sosu dodajemy ugotowaną kaszę, upieczoną wystudzoną fasolę, ogórki i koperek. Mieszamy. Smacznego.