Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki pietruszki pełna witaminy C polana olej lnianym z pierwszego tłoczenia, skropiona sokiem z cytryny.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29222
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29222
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Odcedzić i przepłukać wodą aby była sypka. Paprykę, cebulę i ogórki pociąć w kostkę. Dodać do kaszy. Natkę pietruszki posiekać wraz z miętą i dodać do reszty składowników. Wlać olej i doprawić solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.