Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki pietruszki pełna witaminy C polana olej lnianym z pierwszego tłoczenia, skropiona sokiem z cytryny.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24465
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 409
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 411
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24465
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 409
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 411
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Odcedzić i przepłukać wodą aby była sypka. Paprykę, cebulę i ogórki pociąć w kostkę. Dodać do kaszy. Natkę pietruszki posiekać wraz z miętą i dodać do reszty składowników. Wlać olej i doprawić solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.