Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki pietruszki pełna witaminy C polana olej lnianym z pierwszego tłoczenia, skropiona sokiem z cytryny.
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1691
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 48
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 96
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1691
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 48
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 96
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Odcedzić i przepłukać wodą aby była sypka. Paprykę, cebulę i ogórki pociąć w kostkę. Dodać do kaszy. Natkę pietruszki posiekać wraz z miętą i dodać do reszty składowników. Wlać olej i doprawić solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.