Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygody z "jaglanką" ciąg dalszy :-). sałatka inna niż te, które do tej pory jadłam, smakuje ... oryginalnie dzieki tuńczykowi. polecam :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8226
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8226
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu, przestudzić. Tuńczyka rozdrobnić widelcem, ogórka i paprykę pokroić w kostkę. Kaszę wymieszać z warzywami, dodać pesto i oliwę, doprawic sola i pieprzem według uznania. Przed podaniem posypać prażonym na suchej patelni słonecznikiem i kiełkami. Smacznego :-)