Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki do wykonania, smaczny dodatek do obiadu i nie tylko.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666282
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 100
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 555
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 980
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666282
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 100
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 555
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 980
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Kroimy ogórki kiszone w większą kostkę, cebulę i paprykę czerwoną w mniejszą kostkę. Przyprawiamy pieprzem, (jeżeli jest za kwaśne, można dodać szczyptę cukru) dodajemy olej i mieszamy. Można do sałatki jeżeli ktoś lubi dodać grzybki z octu. Gotowe. Smacznego..