Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą i ogórkiem jest chrupiąca, orzeźwiająca i doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Dobrze smakuje też do potraw z grilla lub jako kolacja.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8460
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1230
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4627
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 678
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8460
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1230
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4627
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 678
Składniki
Ser pokrój w kostkę. Przełóż do miski. Rzodkiewki umyj, a następnie pokrój drobno. Z pora odetnij część białą i jasnozieloną. Posiekaj. Ogórka obierz i pokrój w kostkę. Przełóż warzywa do sera. Kukurydzę odsącz z zalewy i dodaj do pozostałych składników.
Majonez połącz z jogurtem naturalnym i sokiem z cytryny. Posiekaj koperek i dodaj do sosu. Posól i popieprz.
Wymieszaj sos ze składnikami sałatki. Przed podaniem umieść na minimum 30 minut w lodówce.