Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą i ogórkiem jest chrupiąca, orzeźwiająca i doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Dobrze smakuje też do potraw z grilla lub jako kolacja.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13099
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2483
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3615
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4512
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13099
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2483
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3615
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4512
Składniki
Ser pokrój w kostkę. Przełóż do miski. Rzodkiewki umyj, a następnie pokrój drobno. Z pora odetnij część białą i jasnozieloną. Posiekaj. Ogórka obierz i pokrój w kostkę. Przełóż warzywa do sera. Kukurydzę odsącz z zalewy i dodaj do pozostałych składników.
Majonez połącz z jogurtem naturalnym i sokiem z cytryny. Posiekaj koperek i dodaj do sosu. Posól i popieprz.
Wymieszaj sos ze składnikami sałatki. Przed podaniem umieść na minimum 30 minut w lodówce.