Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą i ogórkiem jest chrupiąca, orzeźwiająca i doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Dobrze smakuje też do potraw z grilla lub jako kolacja.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1206
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 150
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1206
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 150
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Ser pokrój w kostkę. Przełóż do miski. Rzodkiewki umyj, a następnie pokrój drobno. Z pora odetnij część białą i jasnozieloną. Posiekaj. Ogórka obierz i pokrój w kostkę. Przełóż warzywa do sera. Kukurydzę odsącz z zalewy i dodaj do pozostałych składników.
Majonez połącz z jogurtem naturalnym i sokiem z cytryny. Posiekaj koperek i dodaj do sosu. Posól i popieprz.
Wymieszaj sos ze składnikami sałatki. Przed podaniem umieść na minimum 30 minut w lodówce.