Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą i ogórkiem jest chrupiąca, orzeźwiająca i doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Dobrze smakuje też do potraw z grilla lub jako kolacja.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10551
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4584
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424444
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10551
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4584
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424444
Składniki
Ser pokrój w kostkę. Przełóż do miski. Rzodkiewki umyj, a następnie pokrój drobno. Z pora odetnij część białą i jasnozieloną. Posiekaj. Ogórka obierz i pokrój w kostkę. Przełóż warzywa do sera. Kukurydzę odsącz z zalewy i dodaj do pozostałych składników.
Majonez połącz z jogurtem naturalnym i sokiem z cytryny. Posiekaj koperek i dodaj do sosu. Posól i popieprz.
Wymieszaj sos ze składnikami sałatki. Przed podaniem umieść na minimum 30 minut w lodówce.