Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą i ogórkiem jest chrupiąca, orzeźwiająca i doskonale sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Dobrze smakuje też do potraw z grilla lub jako kolacja.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10416
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3050
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2147
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 833
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10416
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3050
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2147
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 833
Składniki
Ser pokrój w kostkę. Przełóż do miski. Rzodkiewki umyj, a następnie pokrój drobno. Z pora odetnij część białą i jasnozieloną. Posiekaj. Ogórka obierz i pokrój w kostkę. Przełóż warzywa do sera. Kukurydzę odsącz z zalewy i dodaj do pozostałych składników.
Majonez połącz z jogurtem naturalnym i sokiem z cytryny. Posiekaj koperek i dodaj do sosu. Posól i popieprz.
Wymieszaj sos ze składnikami sałatki. Przed podaniem umieść na minimum 30 minut w lodówce.