Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubiana i smaczna w naszym domu/ Polecam.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (nie rozgotować). Ostudzić. Przełożyć do miski. Dodać kukurydzę, seler i pokrojone ananasy. Mięso pokroić w drobną kostkę, oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę by przeszło smakiem przypraw. Usmażyć na złoty kolor. Ostudzić. Połączyć z resztą składników. Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z ananasa, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać do sałatki i delikatnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem. Udekorować cząstkami pomidorków koktajlowych i świeżym ogórkiem