Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubiana i smaczna w naszym domu/ Polecam.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1416
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14933
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 950
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1416
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14933
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 950
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (nie rozgotować). Ostudzić. Przełożyć do miski. Dodać kukurydzę, seler i pokrojone ananasy. Mięso pokroić w drobną kostkę, oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę by przeszło smakiem przypraw. Usmażyć na złoty kolor. Ostudzić. Połączyć z resztą składników. Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z ananasa, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać do sałatki i delikatnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem. Udekorować cząstkami pomidorków koktajlowych i świeżym ogórkiem