Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubiana i smaczna w naszym domu/ Polecam.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie (nie rozgotować). Ostudzić. Przełożyć do miski. Dodać kukurydzę, seler i pokrojone ananasy. Mięso pokroić w drobną kostkę, oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę by przeszło smakiem przypraw. Usmażyć na złoty kolor. Ostudzić. Połączyć z resztą składników. Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z ananasa, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać do sałatki i delikatnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem. Udekorować cząstkami pomidorków koktajlowych i świeżym ogórkiem