Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka do dań z grilla, którą przygotujecie w 10 minut ;) To świetna alternatywa dla klasycznych sałatek z dodatkiem sałaty podanych do grillowanych mięs, szaszłyków czy steków. Ta kolorowa sałatka, bogata w witaminy i składniki odżywcze cudownie smakuje, syci, a jednocześnie jest niezwykle lekka. Koniecznie spróbujcie, będzie pysznie :)
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1426
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3223
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 313
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1426
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3223
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 313
Składniki
Kasze zalać gorącą wodą w proporcji 1:1 i lekko posolić. Przykryć i odstawić na 5 minut do napęcznienia. Wymieszać widelcem i całkowicie wystudzić. Cebulę pokroić w pióra, ogórki (konserwowe i szklarniowy), awokado oraz paprykę w kostkę. Pomidorki paprykowe pokroić na połówki, pomidory suszone na paski. Wszystkie składniki przełożyć do kaszy, dodać kukurydzę, oliwki i natkę.
Składniki dressingu połączyć. Sałatkę polać dressingiem i wymieszać widelcem.