Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z łososiem, z czarną soczewicą, chrupiącym selerem naciowym i marchewką oraz soczystymi pomidorkami. Smak sałatki wspaniale podkręca sos mango.
patelnia grillowa, garnek, miska
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1597
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 691
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 287
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1597
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 691
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 287
Składniki
Soczewicę ugotuj zgodnie z instrukcja. Z łososia ściągnij skórę, zalej marynata i odstaw na godzinę, następnie usmaż na patelni grillowej. Marchewkę pokrój w słupki, ogórki w plastry, pomidorki na pół. Na talerz wyłóż sałatę , soczewicę , marchewki, cebule, pomidorki, ogórek i pokruszonego łososia. Całość polej sosem.