Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie makaronu z różnymi warzywami, to smaczna i pożywna sałatka, która sprawdzi się na drugie śniadanie i do pracy.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3784
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1307
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3784
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1307
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Jajka ugotować na twardo , obrać. Paprykę , sałatę umyć. Groszek osączyć. Sałatę porwać na małe kawałki umieścić w salaterce, dodać groszek.
Paprykę, ogóreczki pokroić w kostkę , dodać. Pieczarki pokroić na drobno , dodać.
Jajka pokroić w kostkę dodać.
Dodać wystudzony makaron.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z cytryny , dodać do sałatki, wymieszać ,. Schłodzić w lodówce 30 minut aby smaki się wymieszały.