Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie makaronu z różnymi warzywami, to smaczna i pożywna sałatka, która sprawdzi się na drugie śniadanie i do pracy.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 200
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 842
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666449
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 200
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 842
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666449
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Jajka ugotować na twardo , obrać. Paprykę , sałatę umyć. Groszek osączyć. Sałatę porwać na małe kawałki umieścić w salaterce, dodać groszek.
Paprykę, ogóreczki pokroić w kostkę , dodać. Pieczarki pokroić na drobno , dodać.
Jajka pokroić w kostkę dodać.
Dodać wystudzony makaron.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z cytryny , dodać do sałatki, wymieszać ,. Schłodzić w lodówce 30 minut aby smaki się wymieszały.