Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie makaronu z różnymi warzywami, to smaczna i pożywna sałatka, która sprawdzi się na drugie śniadanie i do pracy.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu. Jajka ugotować na twardo , obrać. Paprykę , sałatę umyć. Groszek osączyć. Sałatę porwać na małe kawałki umieścić w salaterce, dodać groszek.
Paprykę, ogóreczki pokroić w kostkę , dodać. Pieczarki pokroić na drobno , dodać.
Jajka pokroić w kostkę dodać.
Dodać wystudzony makaron.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Majonez wymieszać z jogurtem i sokiem z cytryny , dodać do sałatki, wymieszać ,. Schłodzić w lodówce 30 minut aby smaki się wymieszały.