Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3000
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15091
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3000
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
1. ugotować makaron w osolonej wodzie, przepłukać, wystudzić, 2. filet umyć, pokroić w drobną kostkę, usmażyć na oleju z dodatkiem ziarenek smaku, wystudzić, 3. ogórki i paprykę pokroić, kukurydzę odcedzić, składniki sałatki wymieszać dodać majonez i łyżkę musztardy, doprawić solą i pieprzem, na koniec dodać uprażony na suchej patelni, wystudzony słonecznik, odstawić na godzinkę smacznego