Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w upalne, letnie dni taka sałatka może być lekkim obiadem
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1586
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 700
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 686
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1586
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 700
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 686
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Składniki
1. makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu, płuczemy, studzimy, 2. ogórka obieramy, kroimy w kostkę, pomidory też w kostkę, solimy,wykładamy na sitko, należy poczekać aż odcieknie sok, żeby później nie sałatka nie była wodnista, 3. mieszamy makaron z warzywami, doprawiamy do smaku, czasem dodaję natkę ale moja rodzina za nią nie przepada, mozna tez dodać posiekane, ugotowane jajko, smacznego