Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrelę najczęściej podajemy wraz z chlebem, można również wykorzystać ją do pysznej sałatki. Taki posiłek można zaserwować na drugie śniadanie, kolację, a nawet podać podczas przyjęcia w gronie rodziny i znajomych.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2015
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12986
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2015
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12986
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Składniki
Zacznij od ugotowania makaronu zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu. W osolonej wodzie ugotuj także brokuła, podzielonego uprzednio na różyczki. Wszystkie ugotowane składniki należy wystudzić. W międzyczasie podziel makrelę na mniejsze kawałki.
Awokado pokrój w kostkę, cebulę w piórka, pomidorki przekrój na pół, a oliwki odsącz z zalewy.
Wszystkie składniki włóż do miski, dodaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, suszoną bazylię, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.