Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrelę najczęściej podajemy wraz z chlebem, można również wykorzystać ją do pysznej sałatki. Taki posiłek można zaserwować na drugie śniadanie, kolację, a nawet podać podczas przyjęcia w gronie rodziny i znajomych.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5712
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8917
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7999
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5498
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5712
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8917
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7999
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5498
Składniki
Zacznij od ugotowania makaronu zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu. W osolonej wodzie ugotuj także brokuła, podzielonego uprzednio na różyczki. Wszystkie ugotowane składniki należy wystudzić. W międzyczasie podziel makrelę na mniejsze kawałki.
Awokado pokrój w kostkę, cebulę w piórka, pomidorki przekrój na pół, a oliwki odsącz z zalewy.
Wszystkie składniki włóż do miski, dodaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, suszoną bazylię, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.