Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrelę najczęściej podajemy wraz z chlebem, można również wykorzystać ją do pysznej sałatki. Taki posiłek można zaserwować na drugie śniadanie, kolację, a nawet podać podczas przyjęcia w gronie rodziny i znajomych.
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 16
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 56
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 34
Polecam.
Odsłon: 343
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 142
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 16
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 56
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 34
Polecam.
Odsłon: 343
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 142
Składniki
Zacznij od ugotowania makaronu zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu. W osolonej wodzie ugotuj także brokuła, podzielonego uprzednio na różyczki. Wszystkie ugotowane składniki należy wystudzić. W międzyczasie podziel makrelę na mniejsze kawałki.
Awokado pokrój w kostkę, cebulę w piórka, pomidorki przekrój na pół, a oliwki odsącz z zalewy.
Wszystkie składniki włóż do miski, dodaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, suszoną bazylię, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.