Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrelę najczęściej podajemy wraz z chlebem, można również wykorzystać ją do pysznej sałatki. Taki posiłek można zaserwować na drugie śniadanie, kolację, a nawet podać podczas przyjęcia w gronie rodziny i znajomych.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 998
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 39
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1335
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 341
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6241
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 998
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 39
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1335
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 341
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6241
Składniki
Zacznij od ugotowania makaronu zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu. W osolonej wodzie ugotuj także brokuła, podzielonego uprzednio na różyczki. Wszystkie ugotowane składniki należy wystudzić. W międzyczasie podziel makrelę na mniejsze kawałki.
Awokado pokrój w kostkę, cebulę w piórka, pomidorki przekrój na pół, a oliwki odsącz z zalewy.
Wszystkie składniki włóż do miski, dodaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, suszoną bazylię, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.