Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaku a mało pracy :)
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 813
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1808
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22324
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 813
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1808
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22324
Składniki
Uwielbiam małże, ale te z marynaty, są tak kwaśne od octu, że właściwie niejadalne. Proponuje lżejszą wersję. Odlałam zalewę własną z małż ze słoika. Dodałam oliwę i ocet balsamiczny- można pół na pół, lub 1/3 octu. Do tego przeciśnięty czosnek, chili i natka i odrobina soli. Przełożyłam z powrotem do słoika. Małże po jednym dniu będą już dobre, wyłożyłam je na pokrojoną sałatę z pomidorem i porem, sosem ze słoika polałam warzywa.
Smacznego :)