Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nutką słodkiego posmaku marchwi . Zasmakuje każdemu .
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19390
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13110
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19390
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13110
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Składniki
Zalewę zagotować i wrzucić pokrojoną w pół piórka cebulę i lekko blanszować . Marchewkę ugotować do lekkiej miękkości i pokroić w plasterki ( falbankowaną krajaczką do jarzyn ) , jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę . Wszystko przekładamy do miski ( cebulę bez zalewy ) następnie dodajemy do smaku sól i pieprz oraz trochę majonezu .