Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nutką słodkiego posmaku marchwi . Zasmakuje każdemu .
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5733
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 130
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 670
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5733
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 130
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 670
Składniki
Zalewę zagotować i wrzucić pokrojoną w pół piórka cebulę i lekko blanszować . Marchewkę ugotować do lekkiej miękkości i pokroić w plasterki ( falbankowaną krajaczką do jarzyn ) , jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę . Wszystko przekładamy do miski ( cebulę bez zalewy ) następnie dodajemy do smaku sól i pieprz oraz trochę majonezu .