Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nutką słodkiego posmaku marchwi . Zasmakuje każdemu .
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2687
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1255
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2687
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1255
Składniki
Zalewę zagotować i wrzucić pokrojoną w pół piórka cebulę i lekko blanszować . Marchewkę ugotować do lekkiej miękkości i pokroić w plasterki ( falbankowaną krajaczką do jarzyn ) , jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę . Wszystko przekładamy do miski ( cebulę bez zalewy ) następnie dodajemy do smaku sól i pieprz oraz trochę majonezu .