Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nutką słodkiego posmaku marchwi . Zasmakuje każdemu .
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 998
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 998
Składniki
Zalewę zagotować i wrzucić pokrojoną w pół piórka cebulę i lekko blanszować . Marchewkę ugotować do lekkiej miękkości i pokroić w plasterki ( falbankowaną krajaczką do jarzyn ) , jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę . Wszystko przekładamy do miski ( cebulę bez zalewy ) następnie dodajemy do smaku sól i pieprz oraz trochę majonezu .