Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i lekka sałatka z sosem ziołowym
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 25
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 25
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach w lekko osolonej wodzie do miękkości. Odcedzamy je, obieramy ze skórki i kroimy w grubszą kostkę. Wrzucamy je do miski. Fetę, ananasa oraz obrane ogórki gruntowe również kroimy w kostkę. Wrzucamy to do miski z ziemniakami. Dosypujemy do tego kukurydzę konserwową.
SOS: Jogurt naturalny mieszamy z majonezem, posiekaną natką pietruszki oraz bazylią. Doprawiamy sos czosnkiem granulowanym oraz solą i pieprzem. Zalewamy sałatkę sosem i dokładnie całość mieszamy.