Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatki cebuli i natki pietruszki idealnie podkreślają smak młodych ziemniaków.
rękawiczki lateksowe do skrobania ziemniaków
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12280
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1500
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 106
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12280
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1500
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 106
Składniki
Młode ziemniaki się skrobie i gotuje w osolonej wodzie. Schłodzone ziemniaki kroi się w grubą kostkę, jeszcze cebula pokrojona w piórka i drobniutko posiekana natka. Musztra doda kwaskowatości. Sałatkę doprawia się jeszcze solą i pieprzem. Jeśli to jest sałatka grillowa a nie do pracy to można dodać czosnku.
Smacznego :)