Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne połączenie mozzarelli w kulkach ze słodkimi pomidorkami paprykowymi, cebulką i chrupiącą sałatą. Świetna opcja na przekąskę, lekką kolację czy posiłek do pracy. Smak tej sałatki świetnie podkręca dressing z bazylii. Zajadajcie na zdrowie :)
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1521
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1393
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 284
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1521
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1393
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 284
Składniki
Sałatę porwać na mniejsze kawałki. Pomidorki (jeśli są większe) pokroić na połówki. Mozzarellę i oliwki odsączyć z zalewy, cebulę pokroić w piórka. Wszystkie składniki ułożyć na talerzu. Posypać ziarnami słonecznika i wiórkami cheddara. Składniki dressingu zblendować. Przed podaniem polać sałatkę dressingiem.