Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ubiegłym roku zebraliśmy mnóstwo grzybów, w tym maślaków. Trzeba je jakoś zagospodarować. W tej sałatce sprawdziły się pysznie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Kulki mozzarelli wysypałem do miski. Maślaki po osączeniu pokroiłem w plasterki. Ugotowane jajka p przekroiłem na połówki. Pokroiłem suszone pomidory. Sałatę lodową pokroiłem w grube paski. Na talerzu rozłożyłem sałatę, rozłożyłem na niej pozostałe składniki. Posypałem pociętym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Polałem sosem, delikatnie wymieszałem. Na koniec posypałem świeżą sałatową bazylią.