Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ubiegłym roku zebraliśmy mnóstwo grzybów, w tym maślaków. Trzeba je jakoś zagospodarować. W tej sałatce sprawdziły się pysznie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Kulki mozzarelli wysypałem do miski. Maślaki po osączeniu pokroiłem w plasterki. Ugotowane jajka p przekroiłem na połówki. Pokroiłem suszone pomidory. Sałatę lodową pokroiłem w grube paski. Na talerzu rozłożyłem sałatę, rozłożyłem na niej pozostałe składniki. Posypałem pociętym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Polałem sosem, delikatnie wymieszałem. Na koniec posypałem świeżą sałatową bazylią.