Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ubiegłym roku zebraliśmy mnóstwo grzybów, w tym maślaków. Trzeba je jakoś zagospodarować. W tej sałatce sprawdziły się pysznie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30940
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3647
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4614
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30940
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3647
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4614
Składniki
Kulki mozzarelli wysypałem do miski. Maślaki po osączeniu pokroiłem w plasterki. Ugotowane jajka p przekroiłem na połówki. Pokroiłem suszone pomidory. Sałatę lodową pokroiłem w grube paski. Na talerzu rozłożyłem sałatę, rozłożyłem na niej pozostałe składniki. Posypałem pociętym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Polałem sosem, delikatnie wymieszałem. Na koniec posypałem świeżą sałatową bazylią.