Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 70
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4191
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8650
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 70
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4191
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8650
Składniki
Kalarepkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Z Ogórków małosolnych odciąć piętki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić w drobną kostkę. W salaterce wymieszać pokrojoną kalarepkę i pokrojone ogórki. Dodać posiekany szczypior i posiekany koperek. Dodać olej lniany, miód, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Podać. Smacznego.