Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22268
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 156
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 347
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 480
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22268
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 156
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 347
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 480
Składniki
Kalarepkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Z Ogórków małosolnych odciąć piętki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić w drobną kostkę. W salaterce wymieszać pokrojoną kalarepkę i pokrojone ogórki. Dodać posiekany szczypior i posiekany koperek. Dodać olej lniany, miód, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Podać. Smacznego.