Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5903
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5903
Składniki
Kalarepkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Z Ogórków małosolnych odciąć piętki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić w drobną kostkę. W salaterce wymieszać pokrojoną kalarepkę i pokrojone ogórki. Dodać posiekany szczypior i posiekany koperek. Dodać olej lniany, miód, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Podać. Smacznego.