Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1079
Polecam.
Odsłon: 1058
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1079
Polecam.
Odsłon: 1058
Składniki
Kalarepkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Z Ogórków małosolnych odciąć piętki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić w drobną kostkę. W salaterce wymieszać pokrojoną kalarepkę i pokrojone ogórki. Dodać posiekany szczypior i posiekany koperek. Dodać olej lniany, miód, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Podać. Smacznego.