Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2662
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2662
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2947
Składniki
Ogórki kroimy w cienkie podłużne plasterki za pomocą obieraczki do warzyw. Układamy na płaskim talerzu. Czosnek pokroić w drobną kostkę, posolić, dodać przyprawy do sałatek, oliwę i ocet jabłkowy, wymieszać. Sosem polać plastry ogórków z obu stron. Posypać pokrojonym koperkiem. Paseczki ogórków zwijać w roladki i układać na półmisek. Na wierzch posypać jeszcze raz koperkiem i przyprawą do sałatek. Udekorować gałązką pietruszki